Podzim přináší do Tymiánu nejen nové barvy a vůně, ale také nové odpolední menu, které podáváme denně od 14:00 až do večera. Je ideální jak na rychlou zastávku u kávy, tak na pohodovou večeři s přáteli či rodinou. Najdete v něm lehčí i sytější chody, maso i vegetariánské speciality.


🍂Kulajda – podzimní klasika

Naše kulajda je krémová, sladkokyselá, plná hub, brambor a čerstvého kopru. Na vrchu nechybí vejce naměkko, které se při prvním říznutí krásně spojí s polévkou a dodá jí sametovou texturu. Podzimní must-have.


🍂 Náš řízek s citronovým máslem je zpět

Kuřecí prso obalujeme v japonské panko strouhance, díky které je řízek křupavý a lehký zároveň. Servírujeme ho právě s citronovým máslem, hráškem, bylinkami a čerstvými listy. A pokud chcete, můžete si přidat i malou porci našich patatas.


🍂 Šťavnatá krkovička s chilli medem a hruškovou salsou

Pomalu taženou trhanou vepřová krkovička servírujeme se smetanovou bramborovo-batátovou kaší, svěží hruškovou salsou s tymiánem a křupavým nakládaným zelím. Jídlo, které kombinuje tradici i moderní chutě.


🍂 Noky s dýňovou omáčkou

Vegetariánský comfort food, který zasytí a potěší. Bramborové noky v sametové dýňové omáčce, doplněné mozzarellou a praženými lískovými oříšky.


🌿 Oblíbené odpolední evergreeny zůstávají

Milovníci našich burgerů, cézaru nebo peanut chicken fried rice se nemusí bát. Tyto stálice zůstavají v menu!